Debby

Ik ben Debby Lodewijk, kom uit Apeldoorn en woon in Nijmegen met mijn vriend en 2 kinderen. Nijmegen heeft prachtige natuurgebieden, ik wandel of loop er regelmatig hard.

Ik was jongonzeker, wist niet wat ik wilde en hobbelde met de meute mee. Ik had niet geleerd te onderzoeken wat bij me past. Mijn ouders stimuleerden mij voor de secretaresse-opleiding te gaan. Mijn vriendinnen kozen ook deze richting. Reden nummer 2. Ik zou secretaresse worden. Op school was ik een “wiebelkont” en had altijd moeite met stilzitten en snel afgeleid. Mijn dochter heeft hetzelfde in haar rapport staan, dat vind ik wel weer grappig.
 
Ik startte bij een Accountantskantoor en al binnen een jaar vertrok ik naar een bedrijf dat radiatoren maakte. Daarna ging ik jobhoppen, van Directiesecretaresse tot Commercieel medewerker en alles er tussenin. Zodra ik me verveelde zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Ik bleef zoeken naar iets waar ik blij van zou worden. Toen wist ik nog niet dat zoeken mij niet zou helpen.
 
Philips ging reorganiseren. Ik kreeg stressklachten, werd onaardig tegen mijn omgeving, had een kort lontje en ik voelde een burn-out aankomen. Ik kreeg rugklachten en lag meermaals als een plank in bed. Ik mocht vertrekken en kreeg een zakcentje mee.
 
Ik belandde bij de Hogeschool in Nijmegen waar ik bijna 10 jaar gewerkt heb, een record. Een fijne werkplek. Met regelmaat stressklachten, pijn in mijn nek en schouders. Ik zat teveel. Een half uurtje tussen de middag en mijn collega’s en mijzelf voorzien van koffie en thee, that’s it. Mijn lichaam had er geen zin meer in en begon te protesteren
 
Ik voel, zie en ruik het nog, het moment dat ik een grote sauna binnenstapte. Een oase van rust, prachtige muziek, geuren en sfeer. Wat een genot. Het gevoel dat ik kreeg werd in de loop van de dag sterker en de energie stroomde als het water van een waterval.
Ik regelde een (sport)massage voor mezelf waar ik een uur intens van genoot en toen was de juiste knop ingedrukt. Ik werd masseur.
 
Ik starte met de opleiding sportmassage van het NGS, solliciteerde bij díe sauna en dat was mijn nieuwe richting. De béste keuze van mijn leven  
 
De jaren daarna heb ik me doorontwikkeld door diverse opleidingen en cursussen te volgen. In 2017 schreef ik me in als zelfstandige bij de KvK. 
 
Omdat ik het bedrijfsleven gewend was, voelde de opleiding Stoelmassage helemaal kloppend. Technieken volgens de westerse en oosterse denkwijze zitten verweven in mijn Loma Stoelmassage.
 
Dit is wat ik doe; Ik creëer gezonde organisaties en vitale medewerkers, een prachtig beroep.
Debby stoelmasseur Nijmegen
Black Friday deal: 50% korting op stoelmassages!

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over de Black Friday deal.

 

Gratis proefmassage

Gratis zakelijke stoelmassage bij jóu op het werk. Vul onderstaand formulier in.